nέες-αποκαλύψεις-για-τη-υπόθεση-της-λίν-584779
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2019 | 07:45

Nέες αποκαλύψεις για τη υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή

Αποκαλύψεις έκανε πρώην εργοδότης της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έχασε τη ζωή της τρία χρόνια πριν, πέφτοντας από μπαλκόνι της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πίσω από τον θάνατό της κρυβόταν ένα σκληρό κύκλωμα εκβιαστών, το οποίο εκβίασε και τον ίδιο. Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να αποκαλύψει όσα ξέρει. Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ανέφερε:

“Διατηρούσα ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, όπου εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Η μία ήταν η φίλη Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο και ένας κύρος μου ζήτησε να απολύσω τα κορίτσια γιατί δουλεύουν γι αυτόν! Του απάντησα ότι είναι σοβαρά και εργατικά τα κορίτσια και ξεκαθάρισα πως δεν θα τις διώξω. Με απείλησε ότι θα με κλείσει φυλακή και ότι θα με εξαφάνιζε εάν τις κρατούσα!”.

Διευκρινίζει ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν δεχτεί απειλές από αυτό το κύκλωμα. “Θα πάω να καταθέσω στον ανακριτή και θα πω όσα γνωρίζω για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος. Δεν έχω πρόβλημα να καταθέσω στην Αθήνα ή όπου άλλου μου υποδείξουν οι Αρχές εκτός από τη Θεσσαλονίκη” πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή κάνει έκκληση σε μία από τις φίλες της, με την οποία εργάζονταν μαζί στην ίδια επιχείρηση και πλέον έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, να πει στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.