νέα-σμύρνη-τι-λένε-ο-πατέρας-και-ο-δικη-901678
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.05.2021 | 23:34

Νέα Σμύρνη: Τι λένε ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου επιδειξία 

Αποκαλύψεις για την ταυτότητα του 22χρονου που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζεται αν έχει παρενοχλήσει και άλλες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα εξετάζονται τέσσερις περιπτώσεις καταγγελιών στην περιοχή της Ακρόπολης και στο κέντρο της Αθήνας.

Στο Star μίλησαν ο πατέρας του νεαρού καθώς και ο δικηγόρος του.

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου. «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Ο νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής. Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Οι εξελίξεις με το που «ανέβασε» η γυναίκα στο προφίλ της στο Facebook το βίντεο αλλά και την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, ήταν ραγδαίες. Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. κινήθηκαν τάχιστα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν σε χρόνο ρεκόρ κάθε πληροφορία που έφτασε στην κατοχή τους.

Έτσι αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, 06.05.2021, προχώρησαν στην προσαγωγή του 22χρονου ο οποίος αναγνωρίστηκε από την σοπράνο. Αφού κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Στο πλευρό του έχει συνεχώς τον πατέρα του, ενώ στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών έχει μπει μια σεξουαλική παρενόχληση που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό εναντίον δύο ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.