nέα-σμύρνη-συνελήφθη-ο-επιδειξίας-που-α-901678
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.05.2021 | 17:15

Nέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο επιδειξίας που ακολούθησε νεαρή γυναίκα

Ένας 30χρονος συνελήφθη και κρατήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης μετά την καταγγελία κοπέλας ότι την ακολούθησε για περίπου 300μ. μέχρι το σπίτι της, με το γεννητικό του όργανο έξω.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, έχει στο πλευρό του τον πατέρα του οδηγήθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο και φωτογραφίες όπου δείχνουν έναν νεαρό άνδρα, με κοντό σκούρο μαλλί, σχετικά ψηλό, με μαύρη μπλούζα, χακί βερμούδα και μαύρη μάσκα να την ακολουθεί μέχρι την εξώπορτα της πολυκατοικίας που διαμένει.

Η ίδια έγραψε στο Facebook: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Στο βιντεοληπτικό υλικό είναι εμφανές πως έχει εκτεθειμένο το γεννητικό του όργανο, ενώ όταν διαπιστώνει ότι η κοπέλα έχει κλειδώσει και δεν έχει πρόσβαση, αποχωρεί από το σημείο.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας.