νέα-σμύρνη-συνελήφθη-ο-χούλιγκαν-που-έ-884123
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2021 | 19:52

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο χούλιγκαν που έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή

Συνελήφθη ο άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε στον 28χρονο αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, κατά την διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες.

Ο άντρας είναι Ελληνο-Ιρακινός 30 ετών και εργάζεται ως αποθηκάριος, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά. Ο φέρομενος ως δράστης φέρει το προσωνύμιο «Ινδιάνος» και είναι κάτοικος δυτικών προαστίων. 

Ειδικότερα, συνελήφθη λίγη ώρα μετά την ταυτοποίησή του ο άνδρας που φέρεται να «γκρέμισε» από το μηχανάκι του τον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα την Τρίτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτός ο οποίος φέρεται να έτρεξε, τράβηξε και έριξε στο έδαφος τον αστυνομικό, ο οποίος αμέσως μετά δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα.

Επίσης, τα άγρια χτυπήματα περιέγραψε ο αστυνομικός που έπεσε θύμα της επίθεσης, στο OPEN και σημείωσε πως «την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω κάποιος να μου επιτίθεται και να με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Έπρεπε να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν το κράνος».

Έπειτα, ο αστυνομικός περιέγραψε στους συναδέλφους του πώς οι χούλιγκαν κατάφεραν να του βγάλουν το κράνος και να τον χτυπούν για δυόμιση λεπτά. Ο 28χρονος ειδικός φρουρός περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ενώ δεχόταν άγρια επίθεση, κατάφερε να μην του πάρουν το όπλο.