νέα-σμύρνη-αναγνωρίστηκε-και-από-άλλε-901916
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.05.2021 | 11:15

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε και από άλλες γυναίκες ο 22χρονος

ε τρεις ακόμα επιθέσεις κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο 22χρονος, που οδηγείται σήμερα Παρασκευή, 7 Μαΐου, στον Εισαγγελέα ύστερα από την καταγγελία μίας νεαρής κοπέλας ότι την ακολούθησε με το μόριό του σε κοινή θέα μέχρι έξω από την πόρτα της στη Νέα Σμύρνη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε για παρόμοια περιστατικά σε βάρος νεαρών γυναικών που φέρονται να τον έχουν αναγνωρίσει. Συγκεκριμένα, ο νεαρός με τον ίδιο τρόπο φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η τρίτη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Σε νεότερη ενημέρωση η Αστυνομία αναφέρει:

«Εξιχνιάσθηκαν (3) παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως

Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών (3) παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως».

 Τα αποτυπώματα του 22χρονου στο τζάμι της εισόδου στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης ταυτοποίησαν τον δράστη και οδήγησαν τους αστυνομικούς να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του νεαρού με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος ενώ αρχικά αρνείτο οποιαδήποτε εμπλοκή ακόμη κι όταν τον αναγνώρισαν οι γυναίκες των επιθέσεων, μόλις οι αρμόδιοι αξιωματικοί του είπαν ότι έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του, τότε φέρεται να έσπασε και να παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα θύματα του 22χρονου να αυξηθούν, αφού με τις φωτογραφίες του στα social media πιστεύουν πως κι άλλες γυναίκες ενδέχεται να τον αναγνωρίσουν.