νέα-σμύρνη-15χρονοι-ξυλοκόπησαν-ανήλικ-246598
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.12.2022 | 08:56

Νέα Σμύρνη: 15χρονοι ξυλοκόπησαν ανήλικο γιατί τους «στραβοκοίταξε»

Μια ομάδα, περίπου 15 ετών, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν παιδί στο κέντρο της Νέας Σμύρνης γιατί τους «στραβοκοίταξε». Την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό έκανε η μητέρα του παιδιού στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του, ο νεαρός καθόταν με τους φίλους του σε πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα 15χρονων. Οι ανήλικοι τον γρονθοκόπησαν με μανία στο κεφάλι, γιατί – όπως είπαν – τους στραβοκοίταξε.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», δήλωσε η μητέρα του νεαρού.

Οι φίλοι του προσπάθησαν να φύγουν και ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από ένα παγκάκι προσπαθώντας να σωθεί από τα χτυπήματα.

Η μητέρα του παιδιού είπε πως η επίθεση άφησε στον νεαρό κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο.

Μάλιστα, η μητέρα αναφέρει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων. Πριν από μερικούς μήνες ανήλικοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Όσον αφορά την τελευταία η επίθεση, η αστυνομία δήλωσε πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανήλικοι είχαν «ραντεβού για ξύλο» με άλλη συμμορία και καθ’οδόν χτύπησαν τους νεαρούς.