νέα-πρόσωπα-στην-ερτ-363252
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.09.2019 | 10:38

Νέα πρόσωπα στην ΕΡΤ

Πριν λίγες μέρες ανέλαβαν και τυπικά καθήκοντα ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιώργος Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ και ήδη σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στην κρατική τηλεόραση όπου ζητούμενο είναι η ανανέωση στο προσωπικό της αφού όπως σημειώθηκε ένα πολύ μικρό ποσοστό εργαζομένων είναι κάτω των 40 ετών. Ήδη βρίσκεται στα σκαριά πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου των εργαζομένων. Υπολογίζεται ότι ένα μεγάλο κομμάτι που είναι κοντά στη σύνταξη θα αποχωρήσει και θα μπει στη δημόσια τηλεόραση «νέο αίμα».

 Άγνωστό παραμένει ακόμη τι θα συμβεί με τις επιτελικές θέσεις.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr ο Γιάννης Τρουπής και ο Φώτης Καφαράκης που ανέλαβαν άτυπα το τελευταίο διάστημα να «τρέξουν» το κομμάτι της ενημέρωσης θα έχουν κυρίαρχο ρόλο και στο νέο σχήμα που θα διαμορφωθεί στη συνέχεια. Για το κεντρικό δελτίο φαίνεται ότι κλειδώνει η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ενώ όπως αναφέρει το ethnos.gr σε συζητήσεις για πρωινή εκπομπή βρίσκεται ο δημοσιογράφος Αντώνης Φουρλής.

Για τη διεύθυνση προγράμματος έχει γραφτεί το όνομα του Πέτρου Μπούτου. Το πρώην στέλεχος του Mega και του ΑΝΤ1 συζήτησε με τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης ενώ το ethnos.gr αναφέρει ότι είναι θετικός να αναλάβει ένα τέτοιο πόστο. Όσον αφορά την ΕΡΤ 3 ο Φίλιος Στάγκος και ο Δημήτρης Βενιέρης είναι τα ονόματα που ακούγονται έντονα για τη θέση του γενικού διευθυντή.