Νέα μεταγραφή από το Mega στον ΑΝΤ1

Πυρετωδώς εργάζονται στον ANT1 για τη νέα σεζόν, ενώ μια νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος ετοιμάζεται να αναλάβει τον προγραμματισμό του καναλιού προερχόμενη από το MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η νέα σεζόν. Παρόλα αυτά, η νέα υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος δε θα αναλάβει αμέσως τις εκπομπές του ANT1, καθώς εκείνη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα, η Νατάσα Λεσιώτη, μετά από τρία χρόνια στο MEGA που κατείχε τον τίτλο της συμβούλου του ψυχαγωγικού προγράμματος, αναμένεται να αναλάβει τον ρόλο της υπεύθυνης ψυχαγωγικού προγράμματος στον ANT1. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, μπορεί να μην έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, το πιθανότερο να αναλάβει τα νέα καθήκοντα της στο διάστημα από τις 10 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, MEGA, ΑΝΤ, ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]