νέα-μαρτυρία-για-την-υπόθεση-της-δολοφ-579499
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.01.2019 | 12:11

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση της δολοφονίας Τοπαλούδη στη Ρόδο

Μια νέα μαρτυρία για τον 19χρονο φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη βλέπει το φως της δημοσιότητας, μετά και το βιασμό της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη συνάντησή του με τον 19χρονο Αλβανό, τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που κατηγορείται ότι διέπραξε.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον 19χρονο το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου. Όπως είπε, το βράδυ εκείνο η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας».

Λίγο μετά τη δολοφονία ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο Ρομά παρέσυραν την 19χρονη, την οποία και κατηγορούνται ότι βίασαν.

Όπως ισχυρίστηκε ο 23χρονος όταν συνελήφθη ο συνεργός του χτύπησε πολύ άσχημα την 19χρονη, ενώ εκείνη αντιστεκόταν και παρακαλούσε να την αφήσουν να φύγει.

«Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη και όταν έρθει η ώρα της δίκης να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας της 19χρονης.