νέα-μαρτυρία-για-την-44χρονη-eιρήνη-λαγο-435392
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.01.2018 | 22:51

Νέα μαρτυρία για την 44χρονη Eιρήνη Λαγούδη

Μάρτυρας – «κλειδί» υποστηρίζει ότι το πρωί της εξαφάνισής της η Ειρήνη Λαγούδη ήταν για αρκετή ώρα με δυο άντρες.

«Είδα την Ειρήνη με δύο άντρες την ημέρα του θανάτου της στο Λούρο. Ήταν στο δικό της αυτοκίνητο και τη είδα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Στο σημείο ήταν ήδη ένα τζιπ χωρίς οδηγό. Τότε κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες από το αυτοκίνητο της Ειρήνης και μπήκε στο τζιπ. Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο αυτοκίνητα έφυγαν μαζί», ανέφερε ο μάρτυρας, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star.

Πρόκειται για κάτοικο κοντά στο Λούρο ποταμό που επιβεβαιώνει τα όσα είδαν και οι δυο ψαράδες, οι οποίοι είχαν καταθέσει πως είδαν την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται με δυο άντρες λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Το αυτοκίνητο του ενός από τους δυο, το τζιπ, έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών για να φθάσουν και στην ταυτότητά του, με τα όλα τα σενάρια να είναι πλέον πιθανά.

«Θα μπορούσε να είναι άνετα εγκληματική ενέργεια. Έβαλαν τη φωτιά, καίει για δέκα λεπτά, ένα τέταρτο. Οι πιθανοί εγκληματίες βλέπουν το αυτοκίνητο να φλέγεται, σου λένε θα καεί και δεν θα μείνει τίποτα. Ένα σενάριο είναι, για να σας δώσω να καταλάβετε ότι όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να διερευνηθούν», αποκαλύπτει στο Star ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής.