νέα-εισαγγελική-έρευνα-για-τον-θάνατο-436496
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2018 | 13:19

Νέα Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη από την αστυνομία.

Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από τοαυτοκίνητο της 44χρονης.

Αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι δικηγόροι βιντεοσκόπησαν και φωτογράφισαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Σάρωσαν την περιοχή με ειδικά όργανα.

«Είναι προφανές ότι κάποιοι εμπότισαν το φιτίλι με πετρέλαιο, ώστε όταν θα έφτανε η φωτιά πίσω με το φιτίλι αυτό θα μεταδιδόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και θα καιγόταν και όλο το πορτ μπαγκάζ. Δηλαδή θα λαμπάδιαζε το αυτοκίνητο κι έτσι οι αρχές δεν θα έβρισκαν απολύτως τίποτα, κανένα στοιχείο και θα πέρναγε στα αστυνομικά δελτία σαν μια υπόθεση αυτοχειρίας. Τώρα όμως αρχίζουμε και βρίσκουμε πράγματα που δε συνάδουν με τη θεωρία της αυτοκτονίας», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, μιλώντας στο star.gr