nέα-εβδομαδιαία-εφημερίδα-από-τον-ηλία-35608
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2017 | 09:04

Nέα εβδομαδιαία εφημερίδα από τον Ηλία Λιβάνη

Νέα εβδομαδιαία εφημερίδα με τον τίτλο ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ εκδίδει ο Ηλίας Λιβάνης του γνωστού εκδοτικού οίκου. Η εφημερίδα βγαίνει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Η παρουσίαση της νέας έγινε σήμερα Τετάρτη στην Στοά του Βιβλίου από τον εκδότη Ηλία Λιβάνη καθώς και από τους διευθυντές της εφημερίδας Παναγιώτη Παναγιώτου και Χρήστο Μαχαίρα.

Ο Ηλίας Λιβάνης, στην ομιλία του, έκανε λόγο για μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα. Όπως είπε, η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά.

Διευθυντές σύνταξής της εφημερίδας αναλαμβάνουν ο Ι. Κορωναίος και ο Σεραφείμ Κοτρώτσος. Ο παλαίμαχος αθλητικός ρεπόρτερ και παρουσιαστής για χρόνια της «Αθλητικής Κυριακής» Νίκος Κατσαρός θα είναι επικεφαλής του αθλητικού τμήματος ενώ ο Δ. Στεμπίλης θα αναλάβει την επιμέλεια της διαδικτυακής έκδοσης της «Νέας Σελίδας»

Την έκδοση της εφημερίδας, κάθε Κυριακή, θα συνοδεύει ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις του Οίκου Λιβάνη