ναύπλιο-προσωρινά-κρατούμενος-ο-σάτυ-1189212
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2023 | 20:55

Ναύπλιο: Προσωρινά κρατούμενος ο σάτυρος ιερέας

Ναύπλιο: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο σάτυρος ιερέας που έστελνε χυδαία βίντεο στον 12χρονο. Με τη διαδικασία αυτόφωρου προσήχθη στα δικαστήρια Ναυπλίου ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης, ο οποίος υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας και συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ιερέας ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr.

Παρά το αίτημα της υπεράσπισης, να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης, η Έδρα μετά από πρόταση της κυρίας Εισαγγελέως αρνήθηκε και ζητήθηκε την προσωρινή του κράτηση.

Ο 40χρονος ιερέας δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι το άσεμνο βίντεο ήθελε να το στείλει σε κάποιον άλλον και όχι στο ανήλικο.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.Νωρίτερα ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναφέροντας μάλιστα και το όνομα του ιερέα: