ναύπλιο-είχε-κάνει-λημέρι-το-κελί-της-φ-608878
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.09.2019 | 16:09

Ναύπλιο: Είχε κάνει λημέρι το κελί της φυλακής

Έβγαινε από το κελί της φυλακής έκανε ληστείες στα ΚΤΕΛ Πάτρας και καταστήματα το Ναύπλιο, μαζί με συνεργούς του και στη συνέχεια επέστρεφε στη φυλακή μαζί με μέρος των κλοπιμαίων για να εκτίσει την ποινή του, σα να μην τρέχει τίποτα.

Όλα αυτά τα απίστευτα και όμως… ελληνικά έκανε ένας 39χρονος σεσημασμένος Έλληνας κακοποιός ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη στις Φυλακές Ναυπλίου για σωρεία κλοπών και ληστειών στο παρελθόν.

Όμως ακόμα και πίσω από τα σίδερα της φυλακής συνέχιζε την εγκληματική του δράση εκμεταλλευόμενο το χρονικό διάστημα του εγκλεισμού του για την κατάστρωση σχεδίων για νέες ληστείες. Εγκληματικές ενέργειες που έκανε πράξη στο χρονικό διάστημα που έπαιρνε πενθήμερες άδειες από τη φυλακή, λόγω καλής συμπεριφοράς ως κρατούμενος!

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Πελοπονήσσου που χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών ασφαλείας κατάφεραν να δώσουν τέλος τόσο στη δράση του κρατούμενου – λήσταρχου όσο και των συνεργών του, ο 39χρονος από τον Φεβρουάριο του 2019 είχε διαπράξει δύο ένοπλες ληστείες.

Την πρώτη στα ΚΤΕΛ της Πάτρας και τη δεύτερη σε κατάστημα στο Ναύπλιο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου κατόπιν επίμονης έρευνας, καθώς και εκμεταλλεόμενοι το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 39χρονο κακοποιό.

Μάλιστα σε έρευνες στο κελί του, βρήκαν τα ρούχα, γάντια και παπούτσια που φορούσε ο δράστης όταν έκανε τις ληστείες. Επιπλέον ερευνάται από τις αρχές και η εμπλοκή στην υπόθεση τριών σωφρονιστικών υπαλλήλων της φυλακής που φαίνεται ότι διευκόλυναν τον 39χρονο στο «μπες – βγες» από το κελί.

Πηγή: topontiki.gr