ναταλία-γερμανού-μου-είχε-ζητήσει-δαν-492091
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.02.2019 | 16:05

Ναταλία Γερμανού: Μου είχε ζητήσει δανεικά σύντροφός μου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Ναταλία Γερμανού ως καλεσμένη στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου». Η παρουσιάστρια που έχει δείξει ότι δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για τα προσωπικά της, ακόμη και να αυτοσαρκάζεται, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι υπήρξε σύντροφός της που της είχε ζητήσει δανεικά όσο ήταν ζευγάρι.

Η αρχή της συζήτησης έγινε όταν αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Θάνο Καλλίρη τού ζητούσε δανεικά.

«Εκείνος ήταν ήδη ένας φτασμένος τραγουδιστής. Έβγαζε πάρα πολλά λεφτά. Εγώ τότε το καημένο δούλευα μόνο σε ένα περιοδικό και έκανα μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν λίγο σκορποχέρα του έλεγα “περισσεύει κανά φράγκο θείο”;» είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει συμβεί και στην ίδια σύντροφός της να της ζητήσει δανεικά, τα οποία δεν του τα έδωσε.

«Να μου ζητήσει δανεικά σύντροφος μου; Έτυχε και αυτό. Μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησε ένα ποσό που ήταν πέραν του δέοντος μεγάλο, είπα ότι δεν μπορώ, γιατί δεν ήταν και σύντροφος ζωής και δεν προχώρησα στην δανειοδότηση. Μου είπε “ναι, καταλαβαίνω”. Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι “δεν το ζήτησα σοβαρά, πλάκα έκανα.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.