ναταλία-γερμανού-χαμός-με-την-συνέντε-961050
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2021 | 13:16

Ναταλία Γερμανού: Χαμός με την συνέντευξη Ιάσωνα Αποστολόπουλου -Ήξεις αφήξεις από Γεωργιάδη

Ένα από τα πιο καυτά θέματα στην ελληνική επικαιρότητα είναι η συνέντευξη που πήρε η Ναταλία Γερμανού από τον διασώστη Ιάσωνα Αποστολόπουλο. Από την άλλη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στήριξε την γνωστή παρουσιάστρια μέσω των social media.

Ο λόγος που η συνέντευξη συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων ήταν ότι μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την Ολλανδή δημοσιογράφο Ινγκεμποργκ Μπέουχελ, η παρουσιάστρια κάλεσε στο «Καλύτερα Δεν Γίνεται» στον Alpha, τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο, διασώστη, ο οποίος επίσης στο παρελθόν έχει μιλήσει για τέτοιες παράνομες πρακτικές από τις ελληνικές αρχές.

«Φωτιά» στο Twitter μετά την συνέντευξη Αποστολόπουλου

Μετά από την συνέντευξη ήταν πολλά τα επικριτικά σχόλια στο twitter

«Ξεπλένετε τους συνεργάτες των δουλεμπόρων που αναπαράγουν την τουρκική προπαγάνδα εκεί στον Alpha; ΥΓ Η Ναταλία Γερμανού προσβάλλει την αστυνομία και το λιμενικό που συκοφαντεί ο Ιάσωνας», έγραψε χρήστης του twitter.

Τις θέσεις του Ιάσονα Αποστολόπουλου, είχε σχολιάσει και ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρτώντας σχόλιο του δημοσιογράφου, Γιώργου Τετράδη.

«Ανεβάζω την απάντηση του @GeorgeTetradis δημοσιογράφου με μεγάλη σταδιοδρομία σε όλες τις «προοδευτικές» εφημερίδες και κυρίως γνωστός από την «Ελευθεροτυπία» στην @CorinaVasilopou για την σημερινή εμφάνιση του @Iasonas_Apost στην @nataliagermanou πείτε τον και αυτόν «εθνίκι»…», έγραψε ο υπουργός.

Ο οποίος άνοιξε και διάλογο με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο.

«Ο άνθρωπος γράφει επικίνδυνες ασυναρτησίες κ δεν έχει ιδέα τι θα πει maritime law. Η υποχρέωση διάσωσης ΚΑΘΕ ανθρώπου σε κίνδυνο περιλαμβάνεται σε 3 διεθνείςσυνθήκες, Unclos, Solas,S AR κ είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η μόνη ενέργεια που νομιμοποιείται να κάνει το λιμενικό είναι διάσωση» έγραψε ο διασώστης.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Κύριε Αποστολόπουλε προφανώς όλες οι Συνθήκες στις οποίες αναφέρεστε δεν ψηφίστηκαν για την περίπτωση της οργανωμένης χρήσης των μεταναστών ως εργαλείο πολιτικής δια της μαζικής εισβολής τους αλλά για τα ναυτικά ατυχήματα και την τυχαία μεμονωμένη περίπτωση».

Στήριξη Γεωργιάδη στην Ναταλία Γερμανού

Ο υπουργός Ανάπτυξης αν και είχε κάνει ολόκληρο διάλογο με τον Ιάσωνα Αποστολόπουλο, όπου φάνηκε η διαφωνία τους επί του ζητήματος τελικώς στήριξε την Ναταλία Γερμανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε για την Ναταλία Γερμανού «από τους πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ο δε αείμνηστος πατέρας της από τις πιο συγκλονιστικές πένες των τελευταίων δεκαετιών και με ήθος! Δεν χρειάζεται λοιπόν κανενός την άδεια για να αποφασίσει ποιον θα καλέσει. Προς άρση παρεξηγήσεων».