ναρκωτικά-στα-σαλόνια-της-κοσμικής-αθ-512150
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.02.2019 | 11:23

Ναρκωτικά στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας: Πάνω από 700 ονόματα στη λίστα-φωτιά

Tο κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και στα χέρια της Δίωξης βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διακινούν ναρκωτικά -να κάνουν ντελίβερι οπουδήποτε κι οποτεδήποτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σύμφωνα με το ethnos.gr , η Δίωξη ζήτησε άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων, οι οποίοι φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDMA –κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη– από τα μέλη της σπείρας.

Όλες αυτές οι επικοινωνίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκρυπτογραφήθηκαν από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκύπτοντας έτσι οι τηλεφωνικοί αριθμοί των πελατών της συγκεκριμένης σπείρας, αλλά και οι συνδέσεις που ήταν στο όνομα τους.

Όπως αναφέρει η Espresso, στη λίστα που έφθασε στα χέρια της ανακρίτριας, βρίσκονται τα ονόματα γνωστής τραγουδίστριας που πέρασε από ριάλιτι, γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια Προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.