νάουσα-ηλικιωμένοςδάγκωσε-ιδιοκτή-749092
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2021 | 14:10

Νάουσα: Ηλικιωμένος…δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε ένας 77χρονος σε καφετέρια της Νάουσας, καθώς δάγκωσε και χτύπησε υπαλλήλους που δεν τον άφησαν να καθίσει χωρίς να τους δείξει το πιστοποιητικό του.

Ο 77χρονος μπήκε στο εσωτερικό της καφετέριας χωρίς να δείξει τις απαραίτητες βεβαιώσεις και, όταν οι υπάλληλοι του τις ζήτησαν, τους έδειξε ένα… εξιτήριο από νοσοκομείο! Εκείνοι του συνέστησαν να βγει έξω για να μην χρεωθούν με το υπέρογκο πρόστιμο, όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να τους βρίζει, με αποτέλεσμα να επέμβει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που τον έπιασε από τα χέρια προσπαθώντας να τον βγάλει έξω με την βοήθεια ενός πελάτη.

Ο 77χρονος αντί να συμμορφωθεί, τον χτύπησε και τον…δάγκωσε στο μάγουλο, με αποτέλεσμα να τρέξει στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα και μοριακό τεστ, ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν είχε κολλήσει κορωνοϊό! Σαν μην έφτανε αυτό, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να μπει και σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να φορά μάσκα. Όταν οι υπάλληλοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο, δεν δίστασε να… φτύσει έναν από αυτούς!

0 άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση ασθενειών, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.