ναύπακτος-στο-νοσοκομείο-ανήλικοι-πο-363420
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.04.2018 | 10:41

Ναύπακτος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που τράκαραν με κλεμμένο Ι.Χ.

Δεν έφτανε που τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά τρία ανήλικα αγόρια που τράκαραν με αυτοκίνητο στην παραλία της Ψανής στη Ναύπακτο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Πάτρας, συνελήφθησαν κιόλας καθώς αποδείχθηκε ότι είχαν… κλέψει το όχημα!

Οι τρεις φίλοι, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος, τραυματίστηκαν όταν αυτός που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να εκτραπεί το αυτοκίνητο και να πέσει με δύναμη πάνω στην μεταλλική πόρτα ενός γκαράζ. Από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα και τους μετέφεραν στην Πάτρα, όμως η έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας έδειξε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί αργά το βράδυ της Τετάρτης από τη Ναύπακτο όπου ήταν σταθμευμένο!

Μετά από αυτά, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του, ενώ σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Οι ίδιοι οι ανήλικοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι, αλλά συνελήφθησαν και πέντε γονείς τους που κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας τους.