να-μην-οριστούν-συνεδριάσεις-την-περί-966769
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.04.2023 | 09:54

Να μην οριστούν συνεδριάσεις την περίοδο των πανελληνίων ζήτησε ο Αναγνωστόπουλος

Σε τρίτη διακοπή για τις 8 Μαΐου οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

«Να σας ενημερώσω ότι ο συνήγρος μου δε μπορεί να παραστεί λόγω προβλήματος υγείας» είπε ο κατηγορούμενος πιλότος στο δικαστήριο, ενώ συνεργάτιδα του γραφείου του Αλεξάνδρου Παπαϊωαννιδη εισέφερε έγγραφα από νοσοκομείο στο οποίο εισήχθη την Παρασκευή ο δικηγόρος.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την διακοπή της δίκης με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ζητά να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων στις οποίες θα συμμετέχει.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία δίκη στις 28 Μαρτίου ο κατηγορούμενος, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια και έντεκα έτη για τη δολοφονία της 20χρονης και τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας βρέθηκε σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου. Ζήτησε το λόγο και απευθυνόμενος στην έδρα ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί ξανά από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον έχει αναλάβει από την ημέρα της σύλληψής του.

Στη συνέχεια, μια συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε ότι ο κ. Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και ζήτησε αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση. Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε η δίκη να διακοπεί για τις 24 Απριλίου, δηλαδή σήμερα.