n-σμύρνη-ποια-είναι-μέτοχος-στο-εστιατό-1155352
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.03.2023 | 11:15

N.Σμύρνη: Ποια είναι μέτοχος στο εστιατόριο Cavaliere που κάηκε ολοσχερώς -Ενδείξεις για εμπρησμό

Το εστιατόριο Cavaliere που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έχει καταστραφεί ολοσχερώς καθώς η φωτιά που προκλήθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα είχε μεγάλη ένταση.

Προς την εκδοχή του εμπρησμού είχε «δείξει» μαρτυρία εργαζόμενου, υπαλλήλου καθαριότητας, στο εστιατόριο ο οποίος είχε περιγράψει ότι εμφανίστηκαν δύο-τρία άτομα τα οποία έσπασαν το τζάμι, πέταξαν κάτι ακριβώς στην είσοδο του καταστήματος, και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής καθώς και η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να βρουν απαντήσεις οι αστυνομικοί είναι το γιατί υπήρξε ο εμπρησμός, αν σχετίζεται, δηλαδή, με προστασία ή αν ήταν κάποιο μήνυμα. Όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές ανάλογα με το τι θα προκύψει από την έρευνα δεν αποκλείεται ο φάκελος να πάει στα κεντρικά της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εκβιαστών.

Μέτοχος στο εστιατόριο είναι μεταξύ άλλων και το πρώην μοντέλο, Μάρα Δαρμουσλή.

Συνιδιοκτήτης είναι ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης.

“Από τα δελτία ενημερώθηκα. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος”, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Μάρα Δαρμουσλή.