Ν. Φιλαδέλφεια: 22 χρόνια βρίσκονται τα κοντέινερ στο σχολείο που πλημμύρισε! - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
20
Νοέμβριος
Back

Ν. Φιλαδέλφεια: 22 χρόνια βρίσκονται τα κοντέινερ στο σχολείο που πλημμύρισε!

Στις τραγικές στιγμές που έζησαν οι μαθητές σχολείων της περιοχής λόγω των πλημμυρισμένων σχολικών χώρων αναφέρθηκε ο Ανέστης Μπαλοδήμας, μαθητής – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σε παρέμβασή του το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha.Όπως είπε τα πλημμυρισμένα κοντέινερ βρίσκονται εκεί 22 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε οξύμωρο τον ισχυρισμό του δημάρχου περί «γραφειοκρατίας» για την απομάκρυνσή τους, την ώρα που οι εργασίες για το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρούν τάχιστα.

Σημείωσε ότι πρόκειται για εικόνες που δεν ταιριάζουν στο «πρότυπο» σχολείο που θέλει να παρουσιάσει το υπουργείο Παιδείας και πρόσθεσε ότι οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών τις οποίες θα καταθέσουν στο Δήμο την προσεχή Δευτέρα.

Στις τραγικές στιγμές που έζησαν οι μαθητές σχολείων της περιοχής λόγω των πλημμυρισμένων σχολικών χώρων αναφέρθηκε ο Ανέστης Μπαλοδήμας, μαθητής – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σε παρέμβασή του το πρωί του Σαββάτου σε τηλεοπτική εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha.

Όπως είπε τα πλημμυρισμένα κοντέινερ βρίσκονται εκεί 22 χρόνια, ενώ χαρακτήρισε οξύμωρο τον ισχυρισμό του δημάρχου περί «γραφειοκρατίας» για την απομάκρυνσή τους, την ώρα που οι εργασίες για το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ προχωρούν τάχιστα.

Σημείωσε ότι πρόκειται για εικόνες που δεν ταιριάζουν στο «πρότυπο» σχολείο που θέλει να παρουσιάσει το υπουργείο Παιδείας και πρόσθεσε ότι οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε συλλογή υπογραφών τις οποίες θα καταθέσουν στο Δήμο την προσεχή Δευτέρα. Πηγή: 902.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!