Μυτιλίνη: Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο μετά το κρούσμα στη Μόρια - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

Μυτιλίνη: Έκτακτη σύσκεψη στο νοσοκομείο μετά το κρούσμα στη Μόρια

Έκτακτη, ευρεία υγειονομική σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστο Ροϊλό και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Νίκο Παπαευσταθίου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» μετά το κρούσμα κορωνοϊού σε 40χρονο Σομαλό μετανάστη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών (ΚΥΤ) στη Μόρια.

Ο άνδρας έχει τεθεί σε απομόνωση για 14 ημέρες καθώς και οι δύο συγκάτοικοί του, ενώ σε εξέλιξη είναι η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σήμερα μεταβαίνει στη Μυτιλήνη και ο Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας για να συμμετάσχει στη σύσκεψη και να εποπτεύσει τα κλιμάκια που πραγματοποιούν δειγματοληψίες για μοριακά τεστ στο ΚΥΤ της Μόριας.

Στη σύσκεψη για τον επιχειρησιακό συντονισμό και την ετοιμότητα των υγειονομικών σχηματισμών και δομών της Λέσβου, για την αντιμετώπιση και διαχείριση των θετικών αλλά και ύποπτων περιστατικών Covid-19, θα μετάσχουν επίσης ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο» κ. Γιώργος Καμπούρης, η Υπεύθυνη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων του ΕΚΑΒ (ΟΔΙΚ-ΕΚΑΒ) κυρία Αναστασία Ζυγούρα, ο Υπεύθυνος του Τομέα του ΕΚΑΒ της Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καυλακώνης ενώ θα παραστούν στελέχη των εμπλεκομένων Τοπικών & Περιφερειαρχών Αρχών καθώς και της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου αλλά και του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ).

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!