μυστήριο-με-το-θάνατο-του-28χρονου-δικηγ-601729
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.03.2019 | 14:22

Μυστήριο με το θάνατο του 28χρονου δικηγόρου στα Τουρκοβούνια

Η νεκροψία – νεκροτομή, που θα γίνει σήμερα, αναμένεται να δώσεις απαντήσεις στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για το μυστηριώδη θάνατο του 28χρονου δικηγόρου, που αργά το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια.

Μέχρι στιγμής, τόσο οι αστυνομικοί όσο και ο ιατροδικαστής που έκανε την πρώτη μακροσκοπική εξέταση, δεν έχουν εντοπίσει κάτι που να τους οδηγεί προς το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, δεν υπάρχει και κανένα στοιχείο που να τους οδηγεί ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Άλλωστε, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο 28χρονος δικηγόρος φαίνεται εκτός από επαγγελματικά ραντεβού να είχε προγραμματίσει και σειρά κοινωνικών επαφών! Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι αν και στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο άτυχος άνδρας βρέθηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα, δεν υπήρχε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί προέβη στο απονενοημένο διάβημα -εάν τελικά πρόκειται για αυτοχειρία.

Πληροφορίες θέλουν τον 28χρονο δικηγόρο να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, λόγω χρεών από τζόγο, κάτι που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία του. Η τελευταία επικοινωνία του άτυχου άνδρα με τους οικείους του, ήταν λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν έστειλε μήνυμα σε φίλο του ότι ήταν έξω για ένα ποτό! Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση του.

Ο 28χρονος εργάζονταν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, το οποίο χειρίζονταν σοβαρές ποινικές υποθέσεις, κάποιες εκ των οποίων ήταν και στα δικά του χέρια. Οι Αρχές τείνουν προς το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, χωρίς όμως ακλόνητες αποδείξεις μέχρι αυτή τη στιγμή!