μυστήριο-με-τη-νεκρή-φοιτήτρια-στο-αιγ-529074
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.03.2019 | 14:46

Μυστήριο με τη νεκρή φοιτήτρια στο Αιγάλεω -Σενάρια για σατανισμό

Μία νέα τροπή φέρεται να παίρνει ο θάνατος μιας 22χρονης φοιτήτριας από την Ηλεία, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Αιγάλεω με μία σακούλα στο κεφάλι και κάτι σαν καλώδιο γύρω από τον λαιμό της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου», η περίεργη υπόθεση πήρε έναν διαφορετικό δρόμο όταν οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ σε σόσιαλ μίντια, στο οποία υπήρχαν και φωτογραφίες με τελετουργίες. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ, από την πλευρά της οικογένειας, η κοπέλα ίσως είχε επαφές με τον σατανισμό και ενδεχομένως κάποιο σχετικό κύκλωμα και δολοφονήθηκε σε κάποια σατανιστική τελετή, ενώ το πώς βρέθηκε νεκρή ήταν σκηνοθετημένο. Ενδεικτικό είναι ότι στη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε η οικογένεια της 22χρονης η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της με ένα περίεργο τρόπο.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι δεδομένο-κλειδί είναι η ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα η 20η Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Τι ανέφερε ο ιατροδικαστής

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής, Σωτ. Μπουζιάνης, ο οποίος και διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειες. Τόνισε, επίσης, ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα, αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο, από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της Αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.