«Μυστικοί Επιβάτες» στον ΟΑΣΑ, «φανερές δουλειές» στα ΜΜΜ - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
17
Οκτώβριος
Back

«Μυστικοί Επιβάτες» στον ΟΑΣΑ, «φανερές δουλειές» στα ΜΜΜ

«Μυστικοί Επιβάτες» στον ΟΑΣΑ, «φανερές δουλειές» στα ΜΜΜ

Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής εκμεταλλεύεται για μια ακόμα φορά την πανδημία για να κάνουν «δουλειές».

Αυτό αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι Νίκος Παππάς  και ο Χρήστος Γιαννούλης σχετικά με το σχέδιο για μυστικούς επιβάτες στις συγκοινωνίες.

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απαξιώνει συστηματικά τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες εν μέσω πανδημίας, με σκοπό την ιδιωτικοποίηση τους. Μισθώνει ακατάλληλα λεωφορεία και προχώρα σε αδιαφανείς συμβάσεις με τα ΚΤΕΛ, ενώ έχει ακυρώσει τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για 750 νέα λεωφορεία. Προχώρα σε βροχή απευθείας αναθέσεων, όπως η αγορά γαντιών για τον ΟΣΥ από επιπλάδικο στις Σέρρες» αναφέρουν στη δήλωσή τους.

Οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την κυβέρνηση

– Να εξασφαλίσουν υγειονομικά ασφαλείς συνθήκες μετακίνησης και εργασίας για επιβάτες και εργαζομένους στα ΜΜΜ.

-Να προσλάβουν οδηγούς, τεχνικούς και άλλο προσωπικό, με διαφανείς διαδικασίες, για την αναβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών και τον έλεγχο των υπηρεσιών τους.

«Το μόνο «μυστικό» που κρατούν είναι το σχέδιο για την προστασία της δημόσιας Υγείας και την αναβάθμιση των ΜΜΜ. Όλα τα άλλα είναι φανερά, ολοφάνερα» αναφέρουν.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!