μύκονος-αποκαλύψεις-για-το-πάρτι-και-τ-813113
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.08.2020 | 22:00

Μύκονος: Αποκαλύψεις για το πάρτι και το ζευγάρι που «έσπασε» την καραντίνα

Νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν για το παράνομο πάρτι με 400 άτομα που έγινε σε βίλα, στη Μύκονο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν ζευγάρι τουριστών, που διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας του νησιού, αλλά παραβίασε τα μέτρα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όλα άρχισαν όταν κάτοικος της Φτελιάς έκανε καταγγελία στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Η αστυνομία εντόπισε το πάρτι με drone και έσπευσε στο σημείο.

Το κλιμάκιο έκανε «ντου» στη βίλα και εντόπισε ναρκωτικά. Στη συνέχεια, ανάμεσα στους καλεσμένους, συνελήφθη ένα ζευγάρι τουριστών για κατοχή μεθαμφεταμινών και «ροζ κοκαΐνης», ουσία που χρησιμοποιείται στα sex parties.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι διέμενε σε ξενοδοχείο καραντίνας της Μυκόνου, αλλά είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για να πάει στο πάρτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το ζευγάρι ανήκε σε παρέα πέντε ατόμων από την Ισπανία, που έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό στο αεροδρόμιο της Αθήνας, πριν πετάξουν για Μύκονο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν ότι η μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βενεζουέλα ήταν θετική, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας μαζί με τον σύντροφό της.