μύκονος-αμερικανός-επιχειρηματίας-έ-1033413
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2022 | 21:35

Μύκονος: Αμερικανός επιχειρηματίας, έπεσε σε πηγάδι και ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Αμερικανός επιχειρηματίας με την την παρέα του, βρέθηκε στη Μύκονο για καλοκαιρινές διακοπές και υπέστη σοβαρό τραυματισμό, όταν έπεσε σε πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, κατά τη βραδυνή του έξοδο σε μπαρ, πάρκαρε το αυτοκίνητό του εκεί που του υπέδειξαν οι υπάλληλοι του καταστήματος διασκέδασης και όταν επέστρεψε για να αναχωρήσει έπεσε στο πηγάδι με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία του, τραυματίστηκε βαριά και έμεινε για ώρα εγκλωβισμένος μέχρι να σπεύσει το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσουν και να του δώσουν πρώτες βοήθειες τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως είπε, έμεινε όλη τη νύχτα στο πηγάδι και όταν απεγκλωβίστηκε, έγινε αεροδιακομιδή για να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

Τώρα, υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε πολύμηνη 24ωρη περίθαλψη και ζητά από την επιχείρηση με αγωγή, αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η αγωγή έχει γίνει σε βάρος της εταιρείας που διαχειρίζεται το οικόπεδο ως πάρκινγκ.

Στην απόδειξη που έχει λάβει ο επιχειρηματίας δεν αναγράφεται το όνομα του μπαρ, το οποίο υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το πάρκινγκ και δεν υποχρεώνει τους πελάτες του να αφήνουν εκεί τα αυτοκίνητα τους.