μπιμπίλας-σε-λίγες-ημέρες-θα-βγει-μια-973272
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.02.2023 | 20:16

Μπιμπίλας: «Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. Η ομοιότητα του με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying, οι ξένες παράγωγες στις οποίες συμμετείχε αλλά και η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν ορισμένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι.

«Στα 20 μου, μού είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφιση μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να τα την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις σου κάνουν bullying.

Έχω δεχθεί πολύ bullying για πολλά πράγματα, ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και μ’ αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει και σε γιαπωνέζικη και σε αμερικανική και στο Crown που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα. Σε κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπήκε μπροστά και είπε πως είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό! Άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη.

Οι κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών

«Δεν πήγα στην συνάντηση των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό, γιατί είχα να πάω σε μια κηδεία συναδέλφου. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό πήγε ο γενικός γραμματέας, είναι πιο τίμιο να πάει ένας πιο νέος άνθρωπος, που γνωρίζει σε βάθος το θέμα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών.

Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

Με την συγκίνηση να είναι εμφανής στο πρόσωπό του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Η Μάρθα ήταν για εμένα ένα ορόσημο στη ζωή μου γιατί μού έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις. Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Στην κηδεία μου το ηχητικό που θα παίζει θα λέει “ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν”».