μπήκε-στη-μέση-η-μαρινέλλα-στο-επεισόδ-596906
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.03.2019 | 11:50

Μπήκε στη μέση η Μαρινέλλα στο επεισόδιο Κούγια – Λαζόπουλου

α τελευταία 24ωρα η επίθεση που δέχτηκε ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Αλέξη Κούγια στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα» μπροστά στα μάτια θαμώνων αλλά και του Αντώνη Ρέμου κάνει το γύρο του Διαδικτύου και απασχολεί τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Λάκης Λαζόπουλος πήγε στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Παρασκευής μαζί με την Μαρινέλα.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν δύο τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτισλή μέσα από την εκπομπή της.

Επενέβη η Μαρινέλλα στο επεισόδιο Κούγια – Λαζόπουλου: “Κάνε πίσω ρε”!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο. Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές αλλά όπως ειπώθηκε θα ακολουθήσει τη νομική οδό.