Μπέλλα Κυδωνάκη: Ήξερα ότι ο γιος που δεν θα ζήσει πολύ (βίντεο)

Για την μεταφυσική εμπειρία της διαίσθησης του θανάτου του γιου της μίλησε η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

«Του είχα πολύ μεγάλη αδυναμία του γιου μου, όπως όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους» λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη στην συνέντευξή της στην Ελεωνόρα Μελέτη. Ο γιος της Γιάννης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν από χρόνια. Ωστόσο, όπως λέει η αστρολόγος ενώ βγήκε ζωντανός από το ατύχημα, πέθανε ξαφνικά έξι μήνες μετά στον ύπνο του τον Μάρτιο του 2012.

«Έβλεπα πως ο γιος μου δεν έχει μακροζωία», λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη

«Πάντα είχα μια ανησυχία για το Γιάννη από πολύ μικρός. Το κουκούλωνα, το κάλυπτα» λέει στη συνέχεια η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη για την περίοδο πριν τον θάνατο του γιου της Γιάννη. Στην ερώτηση ωστόσο αν θα μπορούσε να προβλέψει στο ωροσκόπιό του γιου της το μοιραίο είπε: «Δεν μπορούσα να δω τέτοιο πράγμα (στο ωροσκόπιό του), καλύπτεται αυτό από την αγάπη της μάνας».

Ωστόσο, στη συνέχεια της συνέντευξης στην εκπομπή του Alpha δήλωσε: «Εβλεπα ότι δεν έχει μακροζωία, αλλά το κουκούλωνα». Η Μπέλλα Κυδωνάκη υποστηρίζει πως άρχισε να νιώθει πως θα γινόταν το κακό. «Την τελευταία εβδομάδα ένιωθα τον θάνατο στο στόμα μου και έλεγα θα γίνει κάτι πάρα πολύ δύσκολο» λέει και προσθέτει: «Την ώρα που έφυγε το παιδί, ένιωσα ένα πράγμα μαύρο να σκεπάζει το κεφάλι μου».

Ο γιος της Μπέλλας Κυδωνάκη ήξερε ότι θα πεθάνει

Η Μπέλλα Κυδωνάκη περιγράφει πως πέντε μέρες πριν πεθάνει, ο γιος της ένιωσε την ανάγκη να πάει στην εκκλησία και να κοινωνήσει. «Πήγαμε στην εκκλησία, κοινώνησε, μου ζήτησε συγγνώμη και μετά όλες τις άλλες μέρες έλαμπε» σχολιάζει στην εκπομπή σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη και προσθέτει πως ο γιος της είχε διαισθανθεί πως θα πεθάνει: «Ελεγε στους φίλους του ότι στην κηδεία του θέλει όλοι να φοράνε λευκά».

«Εχω καταλάβει από τα ψαξίματα που έχω κάνει ότι ο άνθρωπος έχει ημερομηνία που θα φύγει» είπε στη συνέχεια η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη που υποστήριξε πως ο κύκλος ζωής του γιου της έκλεισε πριν από 7 χρόνια.

Ο εφιάλτης της απώλειας για την Μπέλλα Κυδωνάκη

«Τα πρώτα χρόνια νόμιζα ότι ζούσα έναν εφιάλτη» είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για την απώλεια του γιου του. «Κλονίστηκα γιατί επειδή προσευχόμουν πολύ, έλεγα (στην Παναγία) δεν μου τον πρόσεξες, τον άφησες και έφυγε» είπε στη συνέχεια η αστρολόγος για τις πρώτες μέρες μετά τον θάνατο του γιου της. «Κάποια στιγμή όμως, άρχισα σιγά, σιγά και έπαιρνα κάποιες ελπίδες εσωτερικές» περιγράφει για τον τρόπο που άρχισε να ξεπερνά τον εφιάλτη της.

«Εχει χαθεί η ανεμελιά, αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά στη ζωή μας, νομίζω σε κανέναν από τους γονείς που φεύγει το παιδί τους» λέει σήμερα. «Απλά σιγά, σιγά μέσα μου η καρδιά μου άρχισε να ανοίγει λίγο και για χάρη βέβαια της κόρης μου» εξηγεί. Η Μπέλλα Κυδωνάκη περιγράφει πως το 2016 πέθανε και ο πρώην σύζυγός της, ο πατέρας του Γιάννη, που όπως λέει η αστρολόγος δεν άντεξε την απώλεια.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΕΘΑΝΕ, ΓΙΟΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΠΕΛΑ ΚΥΔΩΝΑΚΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!