μπάμπης-αναγνωστόπουλος-βγάζει-στο-929124
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.09.2022 | 09:44

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Βγάζει “στο σφυρί” το Rolex που φορούσε την ώρα της δολοφονίας

Το Rolex του φέρεται να έβγαλε στο «σφυρί» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το «καταραμένο» Submariner με τη μαύρη πλάκα, να το βγάλει στην αγορά με αποτέλεσμα μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, το ρολόι, να αλλάξει χέρια με τον μυστηριώδη αγοραστή να κλείνει τη συμφωνία στις 7.800 ευρώ για να αποκτήσει το ρολόι του δολοφόνου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 34χρονος πιλότος που καταδικάστηκε σε ισόβια για το στραγγαλισμό της Κάρολαιν Κράουτς και σε 11 έτη για τον απαγχονισμό του μόλις 7 μηνών κουταβιού της Ρόξυ, ανέθεσε σε γυναίκα δικηγόρο των Αθηνών την υπόθεση του πανάκριβου Rolex Submariner.

Η διαδικασία, σύμφωνα με “πηγές”του protothema.gr, ξεκίνησε πριν περίπου 4 μήνες για να καταλήξει τελικά το deal να κλείσει το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η γυναίκα δικηγόρος, συναντήθηκε με τον αγοραστή του ρολογιού σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου και αφού συμφώνησαν για τα διαδικαστικά αύριο το μεσημέρι ο πελάτης θα καταβάλλει το ποσό των 7.800 ευρώ και θα υπογράψει το συμφωνητικό για να γίνει η μεταβίβαση του Submariner. Οι ίδιες «πηγές» λένε ότι ο άνθρωπος που έκλεισε το ρολόι του δολοφόνου ανήκει στον ευρύτερο χώρο του κοσμήματος.