μπάμπης-αναγνωστόπουλος-καρέ-καρέ-οι-914781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.06.2021 | 08:00

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καρέ -καρέ οι ψεύτικες δηλώσεις & το σχέδιο παραπλάνησης

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καρέ -καρέ οι ψεύτικες δηλώσεις & το σχέδιο παραπλάνησης

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το άγριο έγκλημα. Απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Συνεχίζοντας την φρικιαστική περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία.

Στη συνέχεια πήγε στον κήπο και έπνιξε με τα χέρια του το σκυλί, που ήταν της Καρολάιν – ενδεχομένως για να «δέσει» την εκδοχή της εισβολής ληστών στο σπίτι – και το κρέμασε από το λουρί του στο πλατύσκαλο.

Φαίνεται πως η υπόθεση του φίλου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα, που είχε πέσει θύμα ληστείας, ήταν ο καμβάς πάνω στον οποίο έστησε την φανταστική εισβολή δραστών στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ετσι, επί 37 ημέρες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κινούνταν στο μοτίβο που είχε επιλέξει, πλάθοντας το σενάριο της ληστείας από τρεις αγνώστους οι οποίοι σκότωσαν την σύζυγό του.

Ολο αυτό το διάστημα, εμφανίζονταν ως ο τεθλιμμένος σύζυγος-χήρος και εύχονταν να μην ζήσει κανείς κάτι αντίστοιχο. Στις πρώτες δηλώσεις του στα ΜΜΕ, έλεγε ότι «τα παιδιά (σ.σ. οι αστυνομικοί) ξέρουν τη δουλειά τους και θα τους πιάσουν».

Παράλληλα, ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σε παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς εξέφραζε την ενόχλησή του για τα σενάρια που ακούγονταν σχετικά με εμπλοκή της γυναίκας που είχε εμφανιστεί ως ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.