μπαλάσκας-για-γερανό-της-ελ-ασ-ο-κάδο-670685
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.03.2023 | 10:18

Μπαλάσκας για γερανό της ΕΛ.ΑΣ.: «Ο κάδος έκανε γκελ και επέστρεψε σε εκείνους που τον έριξαν»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες (16/3) βίντεο, το οποίο δείχνει γερανό της αστυνομίας να κινείται με επικίνδυνους ελιγμούς στο κέντρο της Αθήνας, παρασύροντας κάδους στο πέρασμά του και απειλώντας εκείνους που τη συγκεκριμένη στιγμή διαδήλωναν για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στο OPEN για το συγκεκριμένο περιστατικό, περιγράφοντας το ως εξής:

«Το υπηρεσιακό όχημα κατάλαβε ότι του κάνανε ντου και από δεξιά και από αριστερά με κάδους. Βλέπετε ότι ο αριστερός κάδος ρίπτεται πάνω στο υπηρεσιακό όχημα και επειδή είναι πλαστικός κάνει γκελ και επιστρέφει σε αυτόν που τον σπρώχνει».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε το όχημα, εκείνος απάντησε:

«Δεν υπήρχαν άνθρωποι, ωστόσο κάποιοι θεώρησαν αναγκαίο εκείνη τη στιγμή να του ρίξουν τον κάδο και να του ανακόψουν την πορεία, έτσι ο κάδος έκανε γκελ και επέστρεψε σε εκείνους που τον έριξαν, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δυο να πέσει κάτω, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός. Ανέπτυξε ταχύτητα να διαφύγει, διότι οι «μπαχαλάκηδες» σταματάνε τα οχήματα, σε δέρνουν ανηλεώς.

Ο οδηγός φοβήθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα να διαφύγει, είχε όμως βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν άλλοι στον δρόμο του», είπε στην κάμερα του OPEN, o Σταύρος Μπαλάσκας.