μουτσινάς-με-πανέμορφη-γνωστή-παρουσ-587185
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.07.2021 | 08:53

Μουτσινάς: Με πανέμορφη γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στη Σαμοθράκη (φωτο)

Στη Σαμοθράκη βρίσκονται η Ζέτα Μακρυπούλια με τον καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά, επιλέγοντας το νησί του Eβρου για μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Πολύ δυνατή φιλία

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του γνωστού τηλεπαιχνιδού Ρουκ-Ζουκ που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 επί χρόνια και ο ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και τηλεπαρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς είναι γνωστό πως διατηρούν πολύ δυνατή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια.

Ετσι, συχνά τους βλέπουμε να κάνουν μαζί… αποδράσεις από την Αθήνα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχαν βρεθεί για παράδειγμα στην Ανάφη.

Χθες Κυριακή, πάντως, βρίσκονταν στην πανέμορφη Σαμοθράκη, την οποία προτιμούν κατά καιρούς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί ή γενικότερα άνθρωποι της εγχώριας show biz.

Η πανέμορφη Ζέτα και ο φίλος της Νίκος Μουτσινάς επέλεξαν για φαγητό τη γνωστή ψαροταβέρνα Το Λιμανάκι της οικογένειας Χαρανά στην Καμαριώτισσα και γεύτηκαν τις μοναδικές νοστιμιές της κυρά Βάσως.

Δεν της χάλασαν το χατίρι

Στο τέλος δεν της χάλασαν το χατίρι και πόζαραν μπροστά στο τραπέζι τους, με φόντο το λιμάνι της Καμαριώτισσας και το Θρακικό πέλαγος, και η κυρία Βάσω Χαρανά αναρτώντας τη φωτογραφία στη σελίδα της, έγραψε με δικαιολογημένη ικανοποίηση:

«Σήμερα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τον Νίκο Μουτσινά κα τη Ζέτα Μακρυπούλια στο μαγαζί Λιμανάκι Αφοί Χαρανά στη Σαμοθράκη».

Δεν γνωρίζουμε αν ο Νίκος Μουτσινάς συνάντησε στην Αλεξανδρούπολη τον συντοπίτη μας συνθέτη και τραγουδιστή Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento και τη σύζυγό του Ηβη Αδάμου, με την οποία είναι επίσης πολύ καλοί φίλοι χρόνια.

Φανατικοί επισκέπτες

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό που την είχε καλεσμένη στην εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ, τους είχε πει πως θα βρεθεί με την πρώτη ευκαιρία στην Αλεξανδρούπολη, όπου Stavento και Ηβη Αδάμου έχουν επιλέξει να μένουν μόνιμα, για να τους επισκεφθεί.

Να θυμίσουμε, επίσης, ότι από τους φανατικούς επισκέπτες της Σαμοθράκης κάθε καλοκαίρι για διακοπές είναι και οι συντοπίτες μας ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης που δηλώνουν… μαγεμένοι από τις ομορφιές του νησιού.

Πηγή: evros-news.gr