μουτίδου-κατατέθηκε-εναντίον-της-μήν-1040728
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2022 | 23:00

Μουτίδου: Κατατέθηκε εναντίον της μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας

Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε μέσα από το Ιnstagram πως της κατατέθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας.

Η ηθοποιός διατηρεί κανάλι στο Youtube στο οποίο έχει πολλούς subscribers και μέσα από αυτό – αλλά και από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- λέει ανοιχτά τη γνώμη της γύρω από θέματα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά ωστόσο, φαίνεται πώς ένα της βίντεο της… κόστισε.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το περσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους το οποίο είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, της κατατέθηκε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας.

«Υποκινώ δημόσια τη βία! Ναι! Έστω για λίγο, ένοιωσα μέρος του κρατικού μηχανισμού. Άντε και σε ανταρτοπόλεμο» έγραψε η Σοφία Μουτίδου στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Τι νέο σου έχω; Μου έκαναν μήνυση! Πήγα χθες το πρωί στην ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος, ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο με τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο, το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία! Ναι κοπέλα μου, ναι καταπληκτική μου ύπαρξη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια. Stay tuned» εξήγησε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου.