μοτοπορεία-διανομέων-στη-θεσσαλονίκ-587999
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.02.2019 | 16:19

Μοτοπορεία διανομέων στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα διανομείς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωσή τους πραγματοποιήθηκε αρχικά στην πλατεία Διοικητηρίου και στη συνέχεια με συνθήματα και πανό διαμαρτυρήθηκαν έξω από γνωστό ψητοπωλείο.

Οι διανομείς κάνοντας μοτοπορεία έφτασαν έξω από Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες έγινε νέα καταγγελία από διανομέα για απειλές και προπηλακισμό από τον εργοδότη του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Κουκουτσέλης, ο οποίος κατήγγειλε πως δέχτηκε την επίθεση του ιδιοκτήτη «Διανομέας ήμουν και στα καλά καθούμενα με το πρόσχημα ότι κοίταξα έναν πελάτη άσχημα με άρπαξε από τον γιακά και άρχισε να με χτυπάει από ψυγείο σε ψυγείο στο μαγαζί, με απείλησε ότι θα με κατεβάσει στο υπόγειο, θα με θάψει συγκεκριμένα στο υπόγειο, και μετά μου είπε αν δεν το κάνει αυτό, είπε πως θα βάλει κάποια άτομα να με δείρουν και να με βρουν σε κανένα χαντάκι νεκρό. Αυτά μου τα είπε ένας από τους ιδιοκτήτες. Δεν υπήρχε διένεξη. με απέλυσε και έφυγα από το μαγαζί».

«Δεν είχε γίνει κάτι πριν. Εγώ κατήγγειλα το περιστατικό στην αστυνομία, σε περίπτωση που πάθω κάτι να είμαι καλυμμένος, γιατί δεν μπορώ να κυκλοφορήσω άνετα μέσα στην πόλη λόγω των απειλών που έχω δεχτεί», πρόσθεσε επίσης.