μοσχάτο-ροζ-περιπέτεια-σε-ξενοδοχε-598042
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.10.2019 | 19:10

Μοσχάτο: «Ροζ» περιπέτεια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής με χιλιάδες ευρώ κρυμμένα

Την περασμένη Τετάρτη (9-10-19) Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Πειραιά, έπειτα από σήμα που έλαβαν από την Άμεση Δράση, μετέβησαν σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής του Μοσχάτου, για ένα περιστατικό κλοπής.

Τα πράγματα αρχικά φαίνονται απλά… αλλά η πορεία της υπόθεσης θα εκπλήξει πολλούς!

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο ξενοδοχείο, αντίκρισαν στην ρεσεψιόν τον διεμφυλικό (τραβεστί) L.D. από την Βραζιλία, ο οποίος και τους περίμενε σε έξαλλη κατάσταση.

Ο ίδιος σύμφωνα αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι λίγη ώρα πιο πριν, βρισκόταν με άντρα αλβανικής καταγωγής για περίπου δύο ώρες σε θεματικό δωμάτιο του ξενοδοχείου και είχαν τσακωθεί άσχημα! Μάλιστα είπε ότι αφού ο Αλβανός τον χτύπησε του έκλεψε και 2.300 ευρώ ενώ αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο δράστης κρύβεται στο ξενοδοχείο ημίγυμνος!

Οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα να ψάχνουν δωμάτιο – δωμάτιο! Στο ξενοδοχείο, που είχε και άλλο κόσμο επικράτησε πανικός, με φωνές και «ποδοβολητά» στους διαδρόμους.

Τελικά, εντόπισαν τον δράστη στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, κρυμμένο πίσω από μια πολυθρόνα ενός θεματικού δωματίου. Επίσης, στην έρευνα σε γωνία του δωματίου, κρυμμένο κάτω από την μοκέτα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.815 ευρώ (περισσότερα από αυτά που είχε δηλώσει ο Βραζιλιάνος).

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν και τους δύο και τους μετέφεραν στο Τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να καταγραφούν τα στοιχεία τους. Και εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Όταν μετέβησαν στο τμήμα Ασφάλειας Μοσχάτου – Ταύρου, ο Αλβανός με τα αρχικά Α.Π. αρνήθηκε τις εις βάρος κατηγορίες και παρουσίασε αλλιώς την υπόθεση. Δήλωσε ότι ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με τον Βραζιλιάνο του έδωσε το ποσό των 400 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά. Κουβέντα στην κουβέντα πριν την πράξη τα αίματα άναψαν! Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο Βραζιλιάνος-σύμφωνα με τον ίδιο- έσπασε ένα γυάλινο ποτήρι προκαλώντας του μεγάλες αμυχές στα χέρια και στα πόδια. Ωστόσο, ο Αλβανός ομολόγησε ότι την στιγμή που βρισκόταν εκείνος στο μπάνιο, από το τσαντάκι του αφαιρέθηκε το ποσό των 2.150 ευρώ (όπως αναφέραμε αρχικά υπήρχε αντίθετη εκδοχή), τα οποία τα βρήκε μετά-όπως είπε- στο πορτοφόλι του Βραζιλιάνου!

Σύμφωνα πάντα με τον Αλβανό, ο Βραζιλιάνος μετά από αυτή την κίνηση το έσκασε από το δωμάτιο ενώ τον απείλησε ότι θα καλέσει και άτομα της προστασίας του για να του κάνει κακό!

Για τον λόγο αυτό, όπως αργότερα είπε ο Αλβανός είχε αποκρύψει το ποσό κάτω από την μοκέτα.

Το χρηματικό ποσό (2.815 ευρώ) που ανευρέθηκε από τους αστυνομικούς παραδόθηκε στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και κατασχέθηκε.

Εφόσον Βραζιλιάνιος και ο Αλβανός είχαν αλληλομηνυθεί και τα όσα έλεγαν στους αστυνομικούς ήταν αντικρουόμενα, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία για τα περαιτέρω. Πηγή: koinoniki.gr