μοντέλο-του-playboy-βρέθηκε-νεκρή-και-γυμνή-595044
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.02.2019 | 15:12

Μοντέλο του Playboy βρέθηκε νεκρή και γυμνή

Μια απίστευτη ιστορία γεμάτη μυστήριο, θάνατο, ναρκωτικά και σεξ, έχει να λύσει η αστυνομία του Μπουένος Άιρες. Ένας θάνατος, που αρχικά έμοιαζε να είναι από ναρκωτικά, ίσως να αποδειχτεί ότι δεν είναι.

Το μοντέλο Natacha Jaitt, εγκατέλειψε στην ηλικία των 14 χρονών τη χώρα της και με ένα σακίδιο στην πλάτη πήγε στην Ισπανία για να βρει την τύχη και και να κάνει καριέρα. Είχε όλα τα εφόδια για κάτι τέτοιο. Ήταν ψηλή, όμορφη με υπέροχο σώμα. Την πρώτη της μέρα στην Ισπανία, ένας περιθωριακός τύπος την πλησίασε και επιχείρησε να της κλέψει το σακίδιο. Η Natacha αντιστάθηκε και ο κλέφτης της κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό.

Επέζησε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

https://www.instagram.com/p/Br-jsH3lWrb/?utm_source=ig_web_copy_link 

Η καριέρα της άρχισε να παίρνει τα πάνω της και σύντομα το κορμί και το πρόσωπο της την εκτόξευσαν. Έγινε μοντέλο για το playboy, πήρε μέρος σε πολλά σόου της τηλεόρασης και επέστρεψε μετά από χρόνια στην πατρίδα της την Αργεντινή.

Όμως ο κόσμος της Natacha ήταν ένας κόσμος επικίνδυνος. Έβλεπε πολλά αλλά δεν έπρεπε να μιλήσει για τίποτε. Η Natacha που στο μεταξύ έγινε μητέρα δυο φορές άρχισε να κατηγορεί γνωστά πρόσωπα όχι μόνο της Αργεντινής και της Ισπανίας, αλλά και της Καθολικής εκκλησίας για κυκλώματα παιδεραστίας. Το έκανε συνέχεια και μάλιστα δημόσια. Κατήγγειλε πολιτικούς, δημοσιογράφους, ποδοσφαιριστές ακόμη και ιερείς της Εκκλησίας.

Η ίδια έλεγε ότι είχε αρχίσει να δέχεται απειλές. Κανείς δεν την πίστευε. Μέχρι που πέρσι τον Απρίλιο έγραψε ένα προφητικό tweet: «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν ΕΓΩ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Nunca cambies lo que más querés en tu vida por el deseo del momento, el momento pasa, pero la vida sigue… y no podrás lograrlo.✍?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natacha Jaitt (@natjaitt) στις

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο βρέθηκε γυμνό και νεκρό, ύστερα από ένα πάρτι στο οποίο είχε πάει. Οι αρχές, τόσο η αστυνομία, όσο και ο ιατροδικαστής είπαν ότι πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, αφού στο αίμα της βρέθηκαν πολλές ουσίες.

Ο αδερφός της όμως και ο δικηγόρος της, λένε ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για θάνατο από ναρκωτικά.

«Η αδερφή μου δεν έπαιρνε ναρκωτικά. Δεν θα μπορούσε να πάρει επειδή λάμβανε φαρμακευτική θεραπεία. Θα υπήρχε αντίδραση του οργανισμού της»

Ύστερα από αυτή τη νέα τροπή η αστυνομία έβγαλε πάλι τον φάκελο της από τα συρτάρια και αρχίζει να ερευνά τι έχει συμβεί. Στο ίντερνετ οι ακόλουθοι της έχουν ξεσαλώσει με τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το όνομα της.