Μητροπολίτης Κοζάνης: Αρκεί οι γυναίκες να έχουν «το στόμα κλειστό» – Για «γέλια» η λέξη γυναικοκτονία - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
16
Νοέμβριος
Back

Μητροπολίτης Κοζάνης: Αρκεί οι γυναίκες να έχουν «το στόμα κλειστό» – Για «γέλια» η λέξη γυναικοκτονία

Σε μια περίοδο που στην Ελλάδα έχουμε 13 γυναικοκτονίες μόνο μέσα στο 2021 (μιλάμε για αυτές που έχουν καταγραφεί) ο «άγιος» Μητροπολίτης Κοζάνης Παύλος είπε:

«Φτιάξαμε έναν καινούριο όρο εμείς οι Έλληνες για τις γυναίκες, για να τις εμπαίζουν και αυτές τα πιστεύουν. Γυναικοκτονία, λέει. Πού να ακουστεί στον νομικό ποινικό κόσμο ανά την οικουμένη και να μην γελάσει ή μάλλον να καγχάσει»Κι άρχισε να φωνάζει: «Δηλαδή γυναίκα δεν είσαι άνθρωπος;». Για να συμπληρώσει: «Εμείς ξέρουμε ανθρωποκτονία, είτε στον άνδρα, είτε στη γυναίκα (…) Αφού δεν είσαι άνθρωπος τι είσαι;».

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Τι συμβούλεψε τις γυναίκες ο μητροπολίτης;

Υποστήριξε πως έρχονται γυναίκες και λένε: «Μα σεβασμιότατε, οι άντρες μας, οι σύζυγοι μας,  πολλές φορές μας ταπεινώνουν». Και συνέχισε: «Στο χέρι σας είναι να μεταδώσετε, να μεταγγίσετε αυτό που είστε! Έλεγαν οι μανάδες μας, ακούστε παιδιά μου, εμείς οι γυναίκες ό,τι θέλουμε κάνουμε, αρκεί σε κάποια στιγμή να έχουμε το στόμα μας κλειστό και μετά θα γίνει αυτό που εμείς θέλουμε. Έχει δύναμη η γυναίκα, γιατί έχει αισθήματα που δεν έχει ο άνδρας».

Μετά το 2:51:35 τα «άγια» λόγια του μητροπολίτη:

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!