μητέρα-κακοποιούσε-σεξουαλικά-τις-δύ-693177
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2021 | 23:13

Μητέρα κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες της

Μια υπόθεση ΣΟΚ έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας.

Δύο κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 15 και 20 ετών, κατήγγειλαν πως επί σειρά ετών έπεσαν θύματα βιασμού από την ίδια τους τη μητέρα, αλλά και τον σύντροφό της!

Τα δυό κορίτσια περιγράφουν στο Mega τον εφιάλτη που βίωσαν επί χρόνια, ενώ το μεγαλύτερο κορίτσι αποκαλύπτει ότι η 15 χρονη μικρή αδερφή της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από το μαρτύριο.  Τα δυο κορίτσια ισχυρίστηκαν ότι «δεν ένιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν. Μιας μάνας, που καταγγέλλουν ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά, από την ηλικία που τα κορμιά τους άρχισαν να μοιάζουν γυναικεία.»

«Όταν ακόμα πήγαινα στην Δ’ Δημοτικού η μητέρα μου έλεγε ότι έπρεπε να ντύνομαι προκλητικά, να δείχνω το σώμα μου, το στήθος μου, τα γεννητικά μου όργανα και να προκαλώ τους άνδρες. Μου έλεγε ότι έτσι θα πρέπει να φέρεται μια γυναίκα. Με πίεζε να διαβάζω βιβλία ερωτικού περιεχομένου και για να μην με τιμωρήσει έκανα ότι τα διάβαζα. Όταν στα 12 μου χώρισαν οι γονείς μου κοιμόμουν με τη μητέρα μου στο ίδιο κρεβάτι γιατί φοβόμουν. Εκείνη το εκμεταλλευόταν αυτό. Έβαζε το χέρι της κάτω από το εσώρουχο μου και πείραζε τα γεννητικά μου όργανα. Δεν μπορούσα αντιδράσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Όταν της έλεγα ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αυτό και ότι το σώμα μου ανήκει μόνο σε μένα, αυτή απάντησε πως κάνω λάθος», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η 15χρονη.

Την κακοποίησε και ο σύντροφος της μητέρας της 

«Η μαμά μου και ο σύντροφός της με έβαλαν στο δωμάτιο και με έβαλαν να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του μέσα από το εσώρουχό μου. Κοίταξα τη μητέρα μου, της έδειξα πόσο με ενοχλεί, εκείνη μου είπε να κάτσω. Της φώναζα να με βοηθήσει, κι εκείνη απλά έφυγε».

Η 20χρονη καταγγέλλει ότι η μητέρα της την εξέδιδε

«Η μαμά μου με προωθούσε σε άντρες και έβγαζε λεφτά από αυτό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία της ως μάνα. Μάλιστα, μια μέρα, μπήκα στο δωμάτιο και είδα την μητέρα μου να χαϊδεύει την αδελφή μου. Εκεί τρελάθηκα. Άρχισα να ουρλιάζω.»

Λίγες ημέρες πριν, ένας 17χρονος, όπως καταγγέλλει το 15χρονο κορίτσι, το είχε βιάσει.

Η 15χρονη, επίσης, κατήγγειλε «Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει, μου έβγαλε το παντελόνι, τα εσώρουχα, με χτυπούσε. Προσπαθούσα να βρω την κατάλληλη στιγμή να του ξεφύγω, αλλά εκείνος με άρπαζε, με χτυπούσε και συνέχιζε. Σύμφωνα με την 20χρονη κοπέλα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η μικρότερη αδελφή της, μη μπορώντας πλέον να αντιμετωπίσει αυτόν τον εφιάλτη. Για την ώρα η επιμέλεια της ανήλικης έχει ανατεθεί σε μια θεία τους, ενώ όπως λέει ο δικηγόρος τους όλοι περιμένουν με αγωνία την απόδοση δικαιοσύνης.»

Ο κ. Στυλιανός Θανασάρας, ο δικηγόρος των αδερφών, δήλωσε ότι «κάθε μέρα που περνάει γι’ αυτά τα παιδιά είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης. Αυτά που έχουν ζήσει είναι πρωτοφανή». Παράλληλα ανέφερε ότι η επιμέλεια έχει αφαιρεθεί από τη μητέρα και η αστυνομία έχει σοβαρότατες ενδείξεις ότι όλα αυτά έχουν συμβεί. Μάλιστα για την υπόθεση αναμένεται σύντομα η δίκη.