μυστήριο-με-δολοφονία-85χρονης-στην-κρή-5360
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2017 | 10:13

Μυστήριο με δολοφονία 85χρονης στην Κρήτη

Σκοτάδι καλύπτει το κίνητρο της βάρβαρης δολοφονίας μιας μοναχικής 85χρονης γυναίκας μέσα στο σπίτι της στην Μεσσαρά του Ηρακλείου, που αρχικά είχε αποδοθεί σε ατύχημα. Ο ιατροδικαστής, όμως, ανακάλυψε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι που προκάλεσαν τον θάνατό της.

Η άτεκνη ηλικιωμένη ζούσε μόνη στο χωριό, καθώς δεν είχε παιδιά και ο σύζυγός της είχε πεθάνει. Όπως λένε όσοι την γνώριζαν, φρόντιζε πάντα να κλειδώνει την πόρτα του σπιτιού της στην κοινότητα Γαλιά, καθώς στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει να την ληστέψουν. Οι γείτονες της που ανησύχησαν επειδή δεν την είχαν δει, πάντως, την βρήκαν ξεκλείδωτο κι έτσι μπήκαν μέσα και την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν επιτόπια έρευνα, είχαν στραφεί αρχικά στην εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Όμως, τα χρήματα της σύνταξης του Ο.Γ.Α. που είχε εισπράξει την προηγούμενη ημέρα η γριούλα, βρέθηκαν στις τσέπες της! Στο πλαίσιο της προανάκρισης, συγγενείς και γείτονες κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση σε μια προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο, καθώς όλα δείχνουν ότι η 85χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της και του άνοιξε την πόρτα.