μήνυση-από-εκπαιδευτικό-αρνητή-μάσκα-842044
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2021 | 19:52

Μήνυση από εκπαιδευτικό, αρνητή μάσκας κατά συναδέλφων του

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου κατέληξε ο εκπαιδευτικός Γιάννης Μπουζαμπαλίδης το βράδυ της περασμένης Πέμπτης με την απειλή της μήνυσης εις βάρος του από εκπαιδευτικό αρνητή της μάσκας.

Ο Χολαργιώτης Γιάννης Μπουζαμπαλίδης, σύμφωνα με το myxolargos.gr, υπηρετεί στο 7ο ΕΣΠ ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στη θέση του υποδιευθυντή, και μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου Γιώργο Ανδρεαδάκη με την έναρξη των σχολείων την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου είχαν να αντιμετωπίσουν την άρνηση συναδέλφου τους για τη χρήση μάσκας, όπως προβλέπουν οι σχετικές εγκύκλιοι. Αναγκάστηκαν να καλέσουν την άμεσο δράση η ποια έφτασε στο χώρο του σχολείου μετά από 2 περίπου ώρες και αφού έκανε συστάσεις στον εκπαιδευτικό που αρνείτο να κάνει χρήση της μάσκας, αποχώρησε.

Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου η ιστορία επαναλήφθηκε, αφού ο ίδιος εκπαιδευτικός συνέχιζε να μη φορά μάσκα. Διευθυντής, υποδιευθυντής εκ νέου ζήτησαν την παρέμβαση της αστυνομίας. Αυτή τη φορά όμως, ο εκπαιδευτικός που δεν φορούσε μάσκα απαίτησε από το πλήρωμα του περιπολικού να οδηγήσει τους δύο άνδρες στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να υποβάλει ο ίδιος μήνυση εναντίον τους!

Έτσι οδηγήθηκαν στο τμήμα και αφέθηκαν ελεύθεροι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας…