μινωϊκές-γραμμές-εκπτώσεις-σε-πρωτοε-19966
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.08.2017 | 08:29

Μινωϊκές Γραμμές: Εκπτώσεις σε πρωτοετείς φοιτητές

Εκπτώσεις σε όλους πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ανακοίνωσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία «Μινωϊκές Γραμμές».

«Για άλλη μια φορά έμπρακτα στηρίζουμε τους νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης, προσφέροντας τις ίδιες εκπτώσεις φοιτητών που ισχύουν στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. Συγκεκριμένα οι Μινωϊκές παρέχουν 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX) και 20% έκπτωση στα δίκυκλα και ΙΧ οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος). Όροι & προϋποθέσεις:

• Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

• Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή, με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 ή φωτοαντίγραφου αυτού).

• Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2017.