μίνα-αρναούτη-σκοπεύω-να-κινηθώ-νομι-678089
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.09.2019 | 09:37

Μίνα Αρναούτη: «Σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του Sin Boy»

Σε μια κρίση οργής φαίνεται ότι βρίσκεται ο Sin Boy και ποστάρει ακατάπαυστα επιθετικά και υβριστικά σχόλια κατά των πάντων. Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει διατεθειμένη να μην αφήσει αναπάντητα τα όσα έγραψε για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και προτίθεται να τον συναντήσει στο δικαστήριο.

 O Sin Boy χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς «φωτογραφίζοντας» τις συνεπιβάτιδες του λαϊκού τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, τις οποίες, ωστόσο, δεν κατονόμασε.

«Δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση», λέει χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου.

«Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακόλουθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει «φωνή» και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο», αναφέρει.

Πηγή:nooz.gr