μήλος-αεροπλάνο-βγήκε-εκτός-διαδρόμο-980905
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.01.2022 | 18:44

Μήλος: Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου

Ένα πολύ σπάνιο περιστατικό συνέβη στην Μήλο, όταν ένα αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου. Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα είχαν προγραμματιστεί δυο πτήσεις για το αεροδρόμιο της Μήλου, που είχε ως αποτέλεσμα και την καθυστέρηση της αναχώρησης του πρώτου αεροσκάφους.

Όλα άρχισαν  λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι όταν αεροπλάνο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους “έφυγε” από τον διάδρομο κατά την προσγείωσή του στο νησί. Από την αστυνομία, ενημερώνουν ότι όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και το μόνο πρόβλημα ήταν ότι… κόλλησε η κυκλοφορία του αεροδιαδρόμου.

Μήλος: Η ανακοίνωση της AEGEAN

Από την γνωστή αεροπορική εταιρεία ανακοινώθηκε το εξής: ” Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης.

Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.