μικρούτσικος-στο-νοσοκομείο-είδα-τη-971440
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.12.2021 | 08:53

Μικρούτσικος: «Στο νοσοκομείο είδα την Άσπα Τσίνα, παλεύει με τον καρκίνο»

Το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στην εκπομπή «Super Kατερίνα». Με αφορμή το θέμα ότι τελικά ο Νότης Χριστοδούλου δεν θα λάβει μέρος στο «Survivor», ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε την εποχή του «Fame Story». Κάποια στιγμή, μάλιστα, αναφέρθηκε και στη φιλία του Νότη Χριστοδούλου με την τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story».

Λίγο αργότερα και αφού αναφέρθηκε πως ο Νότης Χριστοδούλου κάνει ακόμη παρέα με την πρώην συμπαίκτριά του, Άσπα Τσίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε πως τη συνάντησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο, καθώς εκεί πραγματοποιεί και η ίδια τις θεραπείες της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑLPHA:

«Παιδιά είμαι στο νοσοκομείο, ημιθανής τώρα, και ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Άσπα. Κάνει θεραπείες η Άσπα. Μαθαίνει ότι είναι ο Αντρέας εκεί, και βλέπω την Άσπα πρώτη φορά μετά από εκείνα τα χρόνια. Γλυκύτατη. Έκατσε πάρα πολύ ώρα. Πολύ γλυκό κορίτσι. Παιδεμένο από τη ζωή της, αλλά με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό της. Με πήγε ξανά πίσω στα χρόνια του Fame Story ως δυναμισμό και μπράβο της που δίνει τη μάχη της με τον δυναμισμό και την αξιοπρέπειά της. Της στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου και από εδώ» δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδοποιός.