μια-ολόκληρη-περιουσία-κοστίζει-μια-α-509024
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.07.2018 | 13:41

Μια ολόκληρη περιουσία κοστίζει μια ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν

Το σόι των Καρντάσιαν κατάφερε κάτι που κανείς δεν μπορεί να το πετύχει με αυτόν τον τρόπο και τους αξίζουν τα εύσημα. Μπορεί εμείς να μην μπαίναμε καν στη σκέψη να κάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας εμπορεύσιμη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ζηλεύουμε την Κιμ Καρντάσιαν και τις άλλες κορασίδες για όσα έχουν κατακτήσει.

Περισσότερο απ΄όλους η Κιμ, η οποία ναι μεν πάτησε πάνω σε ένα sex video με τον σύντροφό της πίσω στο 2003, τον Ray J, αλλά από κει και μετά ξέρει να πουλάει την εικόνα της. Έχει και το παρελθόν του μπαμπά της που ήταν φίλος και δικηγόρος του Ο. Τζ. Σίμπσον, οπότε βρήκε καλά τις διόδους για να γίνει μια διάσημη μεγατόνων.

Όλα αυτά δεν τα λέμε για να κάνουμε μια ακόμα αναδρομή. Τα λέμε γιατί το Insider κυκλοφορεί ένα άρθρο όπου μας ενημερώνει ότι η Κιμ Καρντάσιαν παίρνει για μια μόνο εμπορική τοποθέτηση της στο Instagram κοντά στα 500.000 δολάρια.

Κάτι που είναι λογικό αν αναλογιστούμε ότι απευθύνεται σε 114 εκατομμύρια ακόλουθους, ότι κάθε της φωτογραφία παίρνει για πλάκα από 2 ως 8 εκατομμύρια like, άρα το awareness και η απόσβεση του εκάστοτε brand γίνεται πιο άμεσα από κάθε άλλο πρόσωπο. Ταυτόχρονα διαθέτει και 60 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter, συν 45 εκατομμύρια προβολές στο Snapchat.

Την ίδια στιγμή είναι παράλογο μιας και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παίρνει 400.000 δολάρια το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι η Κιμ χρειάζεται λιγότερο από μία ανάρτηση για να πιάσει αυτό το ποσό σε λίγα λεπτά. Σημαίνει ότι αν κάνει 3 αναρτήσεις τέτοιου περιεχομένου το μήνα, έχει βγάλει μόνο απ΄αυτό περίπου 1.5 εκατομμύρια. Αν μπουν στο ζύγι και οι υπόλοιπες επιχειρηματικές της δραστηριότητες, τότε… καλύτερα να μην αναφέρουμε άλλα ποσά και πέσουμε στην κατάθλιψη.

Τα 500 χιλιάρικα της Κιμ είναι πάνω κάτω όσα λεφτά θα δούμε εμείς στα 40-45 χρόνια εργασίας μας!