Μέτσοβο: 37χρονος νεκρός από κεραυνό - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
25
Μάρτιος
Back

Μέτσοβο: 37χρονος νεκρός από κεραυνό

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 37χρονου κτηνοτρόφου από χτύπημα κεραυνού στο Ανήλιο Μετσόβου.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο 37χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ενημερώσουν τις Αρχές.

Πυροσβέστες τον βρήκαν νεκρό και ακολούθησε επιχείρηση προκειμένου να μεταφερθεί η σορός του από εξαιρετικά δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος βρισκόταν με το κοπάδι του σε ορεινή περιοχή, πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο όταν το απόγευμα της Παρασκευής ξέσπασε μπόρα.

Πιθανόν θέλησε να προφυλαχθεί από την βροχή επιλέγοντας να καθίσει κάτω από δέντρο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!