μετά-δακρύων-έλεγχος-του-ικα-στα-τρί-92180
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.09.2016 | 18:38

Μετά «δακρύων» έλεγχος του ΙΚΑ στα Τρίκαλα

Απρόβλεπτη τροπή πήρε λόγω λάθους έλεγχος του ΙΚΑ για αδήλωτη εργασία σε κατάστημα των Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος κλιμακίου του ΙΚΑ από την Αθήνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων.

Οι δύο υπάλληλοι του ΙΚΑ μπήκαν στο κατάστημα που δεν υπήρχαν πελάτες και υπήρχε μόνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έπαιζε τάβλι με φίλο του.

Μάλιστα την ώρα που ο ιδιοκτήτης έριχνε εξάρες, συνέδεσε την ζαριά και το φώναξε με την είσοδο των Υπαλλήλων του ΙΚΑ που τους πέρασε για πελάτες.

Την ίδια ώρα στο μαγαζί ένας 15χρονος περίμενε να φορτίσει το κινητό του και οι Υπάλληλοι του ΙΚΑ, θεωρώντας ότι είναι εργαζόμενος του ζήτησαν τα στοιχεία του επικαλούμενοι ότι είναι «Ασφάλεια Εργαζομένων» με τον ανήλικο στο άκουσμα της λέξης «Ασφάλειας» να βάζει τα κλάματα και να σπεύδουν στο σημείο και οι γονείς του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε εξηγήσεις από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ για την συμπεριφορά τους και πάνω στο επεισόδιο, τους ζήτησε να επιδείξουν την εντολή ελέγχου και τις υπηρεσιακές τους ταυτότητες.

Όταν διαπιστώθηκε πως οι υπηρεσιακές ταυτότητες είχαν λήξει, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απείλησε να καλέσει την Αστυνομία και το επεισόδιο έληξε με την φυγή των υπαλλήλων του ΙΚΑ.